Kemankeşler HaberTürk kanalında rekor kırdı

Kemankeşler HaberTürk kanalında rekor kırdı

20 Temmuz 2010 Salı
Cumartesi gecesi tam 8 saat canlı yayında kalarak dünya televizyon tarihinde bir ilke imza atan "Tarihin Arka Odası"ndan bir rekor daha. HABERTÜRK TV'de yayınlanan, Murat Bardakçı, Erhan Afyoncu ve Pelin Batu'nun sunduğu program, ulaşılması güç bir rekor kırarken, reyting listelerini de alt üst etti. Cumartesi gecesi Türkiye'de açık olan her dört televizyondan birinde "Tarihin Arka Odası" izlendi. Birbirinden renkli konuklarıyla "okçuluk"un masaya yatırıldığı program gece boyunca bazı saat dilimlerinde yüzde 22'lik share'e ulaşarak, gece 23:15'ten sabah 07:15'e kadar ilgiyle takip edildi.

Programa değerli temsilcilerimiz  Y. Metin Aksoy, Adnan Mehel ve Cemal Hünal'ın yanı sıra, Okmeydanı ihya projesi ile yakından tanıdığımız Mimar Sinan Genim konuk olarak katıldılar. 8 saatlik program süresinde Türk Okçuluğu ile ilgili hemen her konu başlığına değinildi.

Bilgileri, tecrübeleri ve görgüleri ile göz dolduran temsilcilerimiz, izleyicilerden de tam puan aldı. Sitemize ulaşan yüzlerce tebrik mesajının yanı sıra Türk Okçuluğuna ilgi duyan sessiz kitle de harekete geçmiş oldu.

Buradan Sayın Murat Bardakçı, Erhan Afyoncu ve Pelin Batu'ya verdikleri destek için çok teşekkür ediyoruz.
 



Kaynak belirtmek şartı ile içeriği kopyalayabilirsiniz. Kemankeş® markası tescillidir ve tüm hakları saklıdır.